SITA INDIAAS EN NEPALEES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sita Indiaas en Nepalees. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 15:46 Lekker eten bij Sita. Zelf afgehaald dus bezorging was op tijd en uiteraard prima.
7 mei 2024 om 22:21 Zoals andere keren top! Vriendelijke mensen, goed eten en lekker warm.
6 mei 2024 om 20:01 Helemaal top
29 apr 2024 om 20:28 Heerlijk gegeten. Top service, alles netjes verpakt en super warm.
29 apr 2024 om 9:44 De veggie sizzla en veg kofta waren allerebei heel lekker, de rest was prima.
26 apr 2024 om 21:33 After waiting 2,5 hours yesterday on my food, i thought i give it one more try because the food is very good. But this time the main dish was missing.. this is already the 3rd time this is happing. There goes something wrong every time.
25 apr 2024 om 22:41 2 uur op eten gewacht, om daarna te horen dat er geen bezorger meer was en de keuken dicht. Jammer!
8 apr 2024 om 21:59 Lekker eten!
10 feb 2024 om 20:16 Food was good... but i didn't get the naan though i called... really disappointed
20 jan 2024 om 14:11 Eten heel smakelijk en goed verzorgd, ruime porties.
10 nov 2023 om 22:04 Het eten van Sita is altijd overheerlijk! Such lovely food :-)
14 jul 2023 om 22:32 a very friendly delivery and the food wash nice